Så var jag då inskolad på jobbet och har hunnit jobba två nätter. Inskolningen och de första nätterna har känts bra, jag känner mig otroligt priviligerad som får vara i den här fantastiska miljön och jobba. Mina mer erfarna kollegor säger att jobbet kan bli ganska enformigt i längden men hittills tycker jag att det är roligt med bredden. Vi får ju frågor om allt från bebisar till gamla och allt däremellan och det känns utmanande och utvecklande. 

Vi fortsätter yoga varje nästan varje dag och jag börjar fastna för det mer och mer. Det är skönt när man kommer in i flow:et och det är avslappande❤️. 

Rara har längtat efter gitarren hemma sen vi kom hit och idag åkte vi och köpte en ny till henne så att hon ska få öva. Ett bra tidsfördriv nu när vi har tiden. Alla sådana små grejer gör att vi förstår att vi bor här nu. 

Vardagen här är så enkel, den stora skillnaden är tiden vi alla har. I fredags var jag ledig, jag, Håcke och Abbe började dagen med thaiboxning. När det var klart åkte vi ner till våra vänner på stan, barnen slutar skolan kl 12 på fredagar, vi hämtade dom med mopparna och åkte iväg för att äta lunch tillsammans med vännerna sen direkt till stranden. Efter några timmar där kom det ett erbjudande om fördrink och middag ute. Vi alla hängde på så vi blev till slut 9 vuxna och 10 barn som först träffades hemma hos en familj på fördrink och sen gick iväg och åt. Rara och Kajsa sov över hos en kompis efteråt och dom hade haft så roligt när vi hämtade hem dom🙂. Jag upplever att det är så lätt att få till träffar med andra här för vi är inte så uppbokade med allt möjligt. 

Idag har jag gått av natten, nu är jag ledig till onsdagskväll och om en stund kommer några vänner hit och badar. Life is good och jag känner mig så tacksam över att få uppleva detta❤️. 

Kramar från Hua Hin