Så har det gått ännu en tid sedan sista uppdateringen men nu beror det på att vi haft fint besök! Håkans syster Åsa med familj har varit här och det har varit så kul😍. Vi hade planerat lite utflykter och så men de ville mest bada och sola vilket blev helt perfekt eftersom vi då verkligen hann prata och mysa med varandra. Jag blir helt varm i ❤️ av att se kusinerna tillsammans, dom har så mysigt trots att det skiljer lite i ålder. Vi har som sagt hängt både vid poolen och stranden så nu börjar vi faktiskt bli rätt bruna🙂. 

Rara har också hunnit fylla år, helt ofattbart att hon nu är 11 år! Dagen var mysig med lite thaiboxning, kusinerna hängde på och kikade 🙂

I söndags var vi på black Mountain vilket är ett badland. När jag skulle gå på toaletten fick jag se....... Min. Första ORM! Den var inslingrad i en spalje/vägg och jag blev så rädd så jag gick på herrarnas istället men när jag var klar var jag tvungen att gå tillbaka igen och titta på den. När jag kom ca 1.5 meter ifrån tittade den på mig och fräste till och mer behövdes icke för att jag skulle fatta piken och gå😂. Är rätt säker på att det var en ofarlig trädsnok eller nåt men det känns kul att ha sett den! 

Nu är det även helt bestämt att vi åker hem i September och det känns bra i magen. Det är för mycket osäkerhet kring fortsättningen på företaget och vi kommer nog att vara ganska klara här till dess också. Med tanke på att vår plan från början var att åka först i Juni och att det är högst oklart om det hade fungerat eftersom framtiden är oviss för företaget jag arbetar för är jag och Håcke SÅ glada för att vi ändrade oss och vågade kasta oss ut! Den här resan har gett mig nya idéer och tankar som jag hoppas att jag tar med mig hem. Mitt nya lifegoel är att vara i nuet för nu när vi beslutat att det bli september är jag ofta där i tankarna. Söker jobb, planerar vad vi ska göra i huset osv. Nu ska jag börja meditera för att sluta vara någon annanstans hela tiden😂🙏. 

Annars är livet bra förutom en släng av misstänkt salmonella som gjort att jag varit hemma från jobbet i två nätter nu och även missade poolpartyt på området som enligt tjejerna var det bästa hittills✌️. 

Appropå tjejerna så ska dom åka till stranden med skolan imorgon och plocka skräp  med trash herpes, känns fint att dom bidrar till bättre miljö för här är det inte lika lätt att vara miljövänlig som hemma, plast används till allt och gärna i dubbla lager.  

 

 

 

 

 

 

 Hoppas allt är bra därhemma. Vi saknar er all❤️

Puss och kram